Pot avea problemele de sanatate un substrat spiritual?

Scris în . Publicat în Vindecare.

Unele probleme de sanatate cu care oamenii se confrunta pot avea un substrat spiritual in spatele lor.

Am consiliat un tanar care avea o problema la incheietura mainii. Spre exemplu nu putea face niciodata flotari in palme, din cauza acestei afectiuni ale incheieturilor. L-am intrebat care ar fi cauzele.

Mi-a povestit despre un accident in care s-a certat cu fratele lui. Enervandu-se, ca sa nu-l loveasca pe el, a dat cu pumnul in geam si s-a taiat la tendon. Ca si consecinta a fost faptul ca de atunci nu mai putea sa-si intinda mana pana la capat.

In procesul consilierii am deslusit problemele spirituale care au dus la aceasta situatie in trupul lui. Omul in cauza a trebuit sa isi ierte fratele si sa se ierte pe el insusi de acel acces de minie, pentru ca a actionat intr-un mod foarte gresit. De asemenea, a trebuit sa-si ceara iertare pentru violenta si agresivitate. El s-a rugat pentru curatirea vietii in aceste aspecte. Apoi m-am rugat pentru mana lui cu cineva din echipa, punand mana mea peste incheietura manii barbatului. Am poruncit in Numele lui Isus ca fiecare celula ce este prezenta in incheietura lui sa se mute si sa functioneze asa cum Dumnezeu a creat-o sa funtioneze in trupul uman. In momentul cand am zis lucrul acesta, baiatul si cel care pusese mana peste incheitura au simtit ca tendonul se muta, se duce la locul lui, se aseaza. Urmatorul lucru a fost sa se intanda pe podea si sa faca flotari in palme, mana lui fiind complet vindecata.

Ceea ce va incurajez este sa cautati sa vedeti ce anume a produs problemele fizice pe care le puteti avea in viata. In cazul in care exista un punct de debut sau daca a fost ceva ce le-a generat, trebuie ca acele lucruri sa fie aduse inaintea lui Dumnezeu, pentru ca omul sa fie iertat. De asemenea trebuie acordata iertare, pentru ca vindecarea si restaurarea sa fie complete in fiinta persoanei respective.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

998 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.