Te tine Dumnezeu in boala sau infirmitate?

Scris în . Publicat în Vindecare.

O incredintare gresita pe care am vazut-o si este destul de raspandita, este ca Dumnezeu s-ar putea sa vrea sa te tina intr-o anumita boala sau infirmitate. Chiar discutam cu o doctorita care imi sugera ideea ca daca eu ca si om care consiliez si care incerc sa-i scap pe oameni asa cum pot de diverse boli, intru in conflict cu Dumnezeu, ca poate Dumnezeu vrea sa il tina pe un om in boala, iar eu incerc sa-l eliberez pe omul respectiv.

Mi-a venit atunci un raspuns de care si eu m-am mirat, cu siguranta era de la Domnul si am zis. „Eu consiliez 3-5 ore pe saptamana si incerc sa rezolv problemele unora, cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar tu, practicand medicina 8 ore pe zi, nu te gandesti ca poate tu ai fi aceea care s-ar impotrivi lui Dumnezeu, daca crezi ca asta e logica lui Dumnezeu? Dumnezeu vrea sa il tina in boala si tu ii dai medicamentatie si incerci sa-i rezolvi bolile?”

S-a speriat pur si simplu si a zis ca nu s-a gandit la chestiunea asta. Tot ei i-am spus ca accept cu siguranta interventiile medicale, nu sunt impotriva lor, dar cred ca suntem justificati, indreptatiti sa luptam impotriva raului si a bolii, pentru ca boala este un rau indiferent de ce natura e ea, cu toate mijloacele, pana la urma si cu mijloacele medicale si cu cele spirituale, fiindca Dumnezeu vrea salvarea omului, nu vrea chinuirea lui, sa-l tina in boala si in necazuri.

Exista insa un inceput pentru toate lucrurile. Daca nu incepi sa te rogi pentru o banala durere de cap, macar sa incepi sa te rogi pentru ea chiar daca dupa ce vezi ca nu iti trece iei un medicament care sa iti ia durerea de cap. Macar sa incepi sa lucrezi impreuna cu Dumnezeu la chestiunea asta. Ma indoiesc ca daca nu ai curajul sa indraznesti in lucruri marunte, vei avea curajul sa pui mana pe o racla si sa incerci sa inviezi un mort, daca nu ai inceput macar cu propria-ti durere de cap.

Dupa ce a stat putin in cumpana a zis: „Da, cred ca asa ar fi normal, sa incepi cu lucrurile astea marunte”. Am mai stat apoi de vorba cu ea si mi-a zis cu stupoare: „Sa stii ca eu am avut dureri cronice de cap, pe care le-am tratat cu tot felul de medicamente si stii ca atunci cand ai zis ca trebuie sa incepem sa ne rugam pentru dureri de cap, sa stii ca m-au lasat durerile de cap. Chiar acum nu mai am dureri de cap, macar ca nu ma lasau niciodata”.

Vedem ca uneori Dumnezeu ne da harul unor mostre de binecuvantare, de eliberare chiar daca nu facem o chestiune din asta cu toata logistica, dar, sigur ca ar trebui sa nu ne risipim suferintele si sa incepem sa-L punem pe Dumnezeu la incercare, sau sa incepem sa colaboram, sa facem acest parteneriat cu Dumnezeu in care sa vedem care sunt radacinile, ce trebuie facut si sa mergem pana la capat, chiar daca acest capat este mai indepartat si tine de lucruri pe care trebuie sa le facem. Si am vazut ca in foarte multe cazuri e vorba de iertarea acordata, de cererea de iertare. Ii incurajez pe toti sa inceapa de undeva, de unde pot si sa nu se lase, ci sa continue cu cercetarea lucrurilor acestora.

Interviu: Mircea Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

--------------------

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

1823 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.