Cum este slujit un bolnav prin Cuvântul lui Dumnezeu?

Scris în . Publicat în Vindecare.

Dacă ne uităm în Matei 8, de la versetul 5: Pe când intra Isus în Capernaum, s-a apropiat de El un sutaș, care-L ruga și-I zicea: ‘Doamne, robul meu zace în casă slăbănog și se chinuie cumplit.’ Isus i-a zis: ‘Am să vin și să-l tămăduiesc, vedem dorința lui Isus de a sluji. Doamne’, a răspuns sutaşul, ‘nu sunt vrednic să intri sub acoperământul meu; ci zi numai un cuvânt, şi robul meu va fi tămăduit.’”

Fiecare cuvânt al lui Dumnezeu este plin de ungere și putere. Cuvântul rostit cu credință are putere. Are viață în el și are putere. În Proverbe 4:20-22 este scris: „Fiule, ia aminte la cuvintele mele, pleacă-ţi urechea la vorbele mele! Să nu se depărteze cuvintele acestea de ochii tăi, păstrează-le în fundul inimii tale! Căci ele sunt viaţă pentru cei ce le găsesc şi sănătate pentru tot trupul lor.

Dacă ne alimentăm cu Cuvântul lui Dumnezeu vom fi oameni sănătoși. Cuvântul mai poartă în el și credință supranaturală, pentru că este scris în Romani 10:17: „Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” Deci, vine mesajul despre cine este Domnul Isus, dar în mesaj se află și credința supranaturală care vine ca dar. Omul primește Cuvântul, dar primește și credința supranaturală și în acel moment omul poate primi și vindecarea divină. În Cuvântul lui Dumnezeu, dacă îl studiem, vom găsi tot ceea ce am primit deja, la nivelul duhului în noi, prin lucrarea terminată a Domnului Isus.

Isus Hristos Și-a terminat lucrarea. „S-a isprăvit” a zis El, și cu acest „s-a isprăvit” El a încheiat lucrarea Sa misionară pe pământ. În această lucrare, în această moștenire pe care o avem de la Domnul este și vindecarea mintală, și cea emoțională, și cea fizică, și cea relațională, și reîntregirea întregii noastre entități. Vindecarea a fost, practic, deja rezolvată acum mai bine de 2000 de ani.

Pentru cine crede acest lucru, primește Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la vindecare și ascultă de Cuvântul lui Dumnezeu și de Domnul Isus, vindecarea în duhul lui va fi eliberată prin însăși credința persoanei, prin proclamarea faptului că o are deja. Când se uită în oglinda Cuvântului lui Dumnezeu și descoperă ce a primit, ce a devenit și ce poate face cu ceea ce a primit, atunci acel om este puternic, duhul întunericului nu mai poate să-l destabilizeze din statornicia pe care o are în Cuvânt.

Deci, oglinda este Cuvântul lui Dumnezeu; uitându-ne în oglindă vom descoperi ce am primit, ce putem face și ce am devenit. Cuvântul lui Dumnezeu înmagazinat în noi este duh și viață și dacă-l credem va lucra ceea ce noi avem nevoie. Pasajul cu privire la vindecare va lucra vindecare, pasajul cu privire la relații va rezolva problema relațiilor, pasajul cu privire la orice altă temă din viața noastră va funcționa și va lucra în acel domeniu.

Extras din emisiunea Calea Adevarul si Viata 576 – Vindecare și eliberare prin Cuvântul lui Dumnezeu – Miskolczi Kalman. Afla mai multe despre vindecarea divina: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/vindecare

5981 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.