• Recomandare - Cursuri gratuite de învățătură în eliberare

  Cursul „Eliberând Captivii” e un curs de introducere în slujirea de vindecare și eliberare, dorind să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug. Fondatoare a "Life Recovery Inc.", autoarea Marjorie Cole e specializată în echiparea şi restaurarea credinciosilor pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

  INTRĂ ÎN CURS, online     Descarca PDF

  Cursul SOS introCursul SOS sintetizeaza principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

  CURS SOS (1.1GB!)     Cumpără Carte+DVD    Cazuistică-exemple (2GB!)

  Cursul Diavolul în fața instanței - Conceptele prezentate în acest curs au revoluţionat vieţile oamenilor! Bazată pe principii scripturale şi înălţându-L pe Isus Hristos ca Sfătuitorul Minunat, „Diavolul în faţa instanţei” expune strategia duşmanului împotriva credincioşilor - o strategie care i-a slăbit şi i-a făcut neroditori în Împărăţia lui Dumnezeu.

  Intră în curs     Cumpără cartea

Diavolul în fața instanței - seminar eliberare

Diavolul în fața instanței - seminar eliberare

Scris în . Publicat în Eliberare.

Conceptele prezentate in acest seminar au revolutionat vietile oamenilor! Avand ca baza principiile biblice si proclamarea lui Isus Hristos ca Sfesnic Minunat, Diavolul in fata instante demasca strategia vrajmasului impotriva credinciosilor.

Urmărește seminarul lui Marjorie Cole - Diavolul în fața instanței


Sesiunea 1

Sesiunea 2

Sesiunea 3

Sesiunea 4

Adevărul este marele eliberator care rupe ciclul legăturilor și al înfrângerilor. Atât Dumnezeu, cât și diavolul ne influențează gândurile, dar alegerea finală, după care trebuie să trăim, o facem chiar noi! Diavolul ne invadează viața prin deschizăturile create de păcatele generaționale. Eforturile sale războinice împotriva sufletelor noastre sunt întotdeauna conduse prin minciuni. El intenționează să ne alunge libertatea și ne intimidează prin frică. Ne atacă și intenționează fragmentarea și divizarea minții noastre. Ne slăbește voința și își înfășoară minciunile în jurul nostru, creând un mediu adecvat distrugerii, mediu care se numește întăritură.

Primul și singurul nostru sistem de apărare, cea mai puternică protecție a noastră împotriva mincinosului și împotriva legăturilor sale rămâne adevărul. Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu ne furnizează protecția și platforma pentru a rezista diavolului și pentru a recupera lucrurile pe care ni le-a furat. Dușmanul dorește ca eu să cred că nu am alternativă și că sunt legat, într-un mod lipsit de speranță, de o viață de pierderi și nesemnificativă. Sunt ținut astfel captiv, prizonier al propriului meu suflet. Dar Dumnezeu vrea să fiu liber.

Mulți dintre noi se luptă să supraviețuiască. Ezităm și suntem temători, mai adesea victime decât învingători. În Ioan 10:10, Isus a spus: „Am venit ca oile să aibă viață și s-o aibă din belșug”. Dumnezeu vrea să înțelegem că suntem mai mult decât biruitori. El ne-a dat harul și bucuria Sa și ne încurajează să trăim prin libertatea pe care adevărul Său ne-a adus-o prin victoria de pe Cruce.

Puterea și adevărul Scripturii de a înfrânge dușmanul nu sunt nicăieri mai reale și mai convingătoare decât în forța lor de a schimba vieți. Puterea de vindecare a Evangheliei traversează liniile generaționale, sistemele socioeconomice și barierele culturale. Ea transcende timpul și anticipează schimbarea. Cuvântul nu este niciodată vechi sau demodat. Dacă ceva este învechit sau nefolositor, acel ceva suntem noi. Denominațiile și grupările noastre religioase pot întârzia în a recunoaște schimbările de paradigmă pe care societatea le face, dar Cuvântul lui Dumnezeu e existat înainte de a apare un anumit curent și va rămâne adevărat și după ce curentul respectiv va fi dispărut de mult. Cuvântul rostește adevărul cu privire la cele mai simple, dar și cele mai complicate nevoi umane. Adevărul nu are nevoie de apărare pentru că el este în sine argumentul suficient. Adevărul lui Dumnezeu este toată puterea de care avem nevoie pentru a înfrânge demonii din iad, oriunde i-am întâlni, este puterea de a recupera ceea ce ei au furat de la noi. Deși poate cauza o provocare pentru teologia noastră, Cuvântul lui Dumnezeu nu este influențat de ceea ce se vede. Nimic din ceea ce este cunoscut sau experimentat de către umanitate, fie tragedie, fie o rupere emoțională sau o infestare demonică a vieții, nu rămâne ascuns în fața Dumnezeului omniscient și atotputernic. El S-a adresat deja fiecărei nevoi umane, fiecărui scenariu de caz și fiecărei experiențe posibile pe baza Cuvântului Său, Adevărul. Noi trebuie să procedăm la fel dacă dorim să obținem rezultatele lui Dumnezeu.


Despre vorbitor

marjorie-coleMarjorie Cole a lucrat ca psiholog licenţiat şi consilier în problema dependenţei de droguri în ultimii 10 ani. Ea şi soţul ei au patru fiice şi au păstorit mai mult de 20 de ani. Marjorie a muncit atât în medii creştine, cât şi în cele laice, inclusiv într-un mare Sanatoriu Creştin.

Fondatoare a "Life Recovery Inc.", Marjorie este specializată în echiparea şi restaurarea membrilor Trupului lui Hristos pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.

11228 accesări

Alfa Omega TV

DIAVOLUL ÎN FAȚA INSTANȚEI - DE MARJORIE COLE

Conceptele prezentate în această carte au revoluţionat vieţile oamenilor! Bazată pe principii scripturale şi înălţându-L pe Isus Hristos ca Sfătuitorul Minunat, „Diavolul în faţa instanţei” expune strategia duşmanului împotriva credincioşilor - o strategie care i-a slăbit şi i-a făcut neroditori în Împărăţia lui Dumnezeu.

Comandă această carte

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.