Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Ce legătură e între răpirea credincioșilor și poporul Israel? | Amir Tsarfati

Aproape toți creștinii așteaptă momentul răpirii. Termenul are conotație negativă în mod obișnuit, însă sensul biblic este unul pozitiv și evocă un eveniment în care Dumnezeu își va lua acasă Mireasa (adică Biserica).

„Mai bine fac o supradoză și mor decât să trăiesc așa” | Mărturia Georgianei Drăgan

„Mai bine îmi fac o supradoză și mor, decât să mai trăiesc așa!” Ascultă această mărturie deosebită a Georgianei Drăgan. Abuzată acasă, apoi de 4 dintre prietenii fratelui ei, trecut prin momente extrem de dificile, care au făcut-o să ajungă dependentă de droguri. În cele din urmă a ajuns în punctul în care nu se mai considera demnă de nimic. Dar Dumnezeu prețuiește fiecare viață și a salvat-o, dându-i apoi o nouă șansă.

Dumnezeu vrea să ne binecuvânteze, dar...| Puterea rugăciunii 10.13, cu Florin Dan

Ce înseamnă să avem parte de binecuvântarea lui Dumnezeu peste viaţa noastră? De ce este important sa trăim în ascultare de Dumnezeu pentru a fi binecuvântaţi? În această emisiune vorbim despre puterea cuvântului rostit şi binecuvântarea conform Bibliei.

Am probleme cu alcoolul, cu bautura - Ce sa fac? Raspunde pastorul Ilie Popa

Expresia „am probleme cu alcoolul” as vrea sa o despic in patru. Fie ca este vorba de cineva care este dependent de alcool, fie consuma alcool in mod regulat, fie este ispitit sa consume alcool, indiferent de situatie, vestea buna este aceasta: Isus Hristos a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut (Luca 19:10).

Pentru persoana care este tentata sau ispitita sa consume alcool, si are pofta aceea launtrica de a consuma alcool, am o veste buna si anume, ispita insasi nu este pacat. Diavolul vine si foloseste ispita aducand vinovatie falsa. Oamenii acestia incep sa se gandeasca ca sunt asa de cazuti, au probleme pentru faptul ca sunt ispititi, si astfel vine diavolul dinafara si aduce vinovatie falsa.Dumnezeu vrea să ne binecuvânteze, dar...| Puterea rugăciunii 10.13, cu Florin Dan

Ce înseamnă să avem parte de binecuvântarea lui Dumnezeu peste viaţa noastră? De ce este important sa trăim în ascultare de Dumnezeu pentru a fi binecuvântaţi? În această emisiune vorbim despre puterea cuvântului rostit şi binecuvântarea conform Bibliei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.