Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Turcia arestează 15 membri Mossad | AO NEWS, 22 octombrie 2021

Știrile zilei: 1. Turcia susține că a arestat o rețea de spionaj Mossad; 2. Siria acuză Israelul de exploziile care au ucis 14 soldați; 3. Noi mișcări de trupe rusești în Siria; 4. Pakistanul respinge proiectul de lege pro-libertate religioasă.

Lansarea cărții “Itinerariul credinței”, de Ioan Bochian

Lansarea de carte “Itinerariul Credinței” a avut loc în inima Bucureștiului și reflectă munca pastorului Ioan Bochian din perioada pandemiei. Evenimentul a adunat lideri credincioși, dar și oameni interesați de studiul Bibliei.
Conferință de apologetică la Biserica „Providența” | Reportaj Alfa Omega TV

Conferință de apologetică la Biserica „Providența” | Reportaj Alfa Omega TV

Biserica Baptistă „Providența”, din Timișoara a organizat o conferință de apologetică, cu tema „Istoricitatea învierii lui Isus”. Cei prezenți au putut să îl asculte și să învețe de la Dr. William ...

Asociația „Precious Little Feet”, o voce pentru cei care nu pot vorbi | Reportaj Alfa Omega TV

Asociația „Precious Little Feet” este o organizație prin care se oferă consiliere femeilor aflate în criză de sarcină. În România există două centre, în Oradea și Deva. Voluntarii oferă clientelor informaţii despre dezvoltarea prenatală şi avort, despre consecințele dezastruoase ale unei întreruperi de sarcină, oferă suport moral și spiritual. În aceste centre, femeile însărcinate beneficiază de asistență gratuită și confidențialitate.
Campania „40 de zile pentru viață” - ediția de toamnă | Reportaj Alfa Omega TV

Campania „40 de zile pentru viață” - ediția de toamnă | Reportaj Alfa Omega TV

Ediția de toamnă a campaniei internaționale „40 de zile pentru viață” se desfășoară în această perioadă în mai multe orașe din lume și din România. Unul dintre orașele românești care s-au alăturat campaniei este Oradea. Aici, voluntari ai unor organizații creștine pichetează maternitatea orașului și se roagă pentru viața copiilor care sunt în pericol de a fi avortați.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 19 octombrie 2021

Iată care sunt știrile zilei !

O comoară ascunsă în Ierusalim

Chris Mitchell, reporter: Aproximativ un milion de oameni au vizitat Zidul Plângerii în timpul ultimelor două luni de rugăciuni speciale și în timp...

Cel mai mortal război al Israelului și miracolul unui porumbel

Chris Mitchell, reporter: Israelul a sărbătorit 48 de ani de la izbucnirea războiului din 1973 chiar de Yom Kippur, pe 6 octombrie. Atunci armatele...

Medicii caută și alte opțiuni în afară de vaccin

Chris Mitchell, reporter: În bătălia împotriva COVID-19, marea parte a lumii a considerat vaccinurile ca fiind prima linie de apărare. Totuși, un n...

Israelul luptă cu pandemia de COVID-19

Chris Mitchell, reporter: Lumea continuă să privească felul cum Israelul luptă cu pandemia de COVID-19. După nouă luni de campanie masivă de vaccin...

Hamas are parte de o lovitură majoră

Chris Mitchell, reporter: În timp ce radicaliștii au făcut progrese în Afganistan, Hamas are parte de o lovitură majoră fiindcă guvernul Sudanului, cândva un aliat al grupării teroriste, a retras un număr de beneficii financiare oferite către Hamas. Acțiunea paralizează eforturile Hamas de a duce război cu Israelul. Este și un simbol al unor schimbări mai mari care au loc în Orientul Mijlociu. Aceasta reprezintă o schimbare majoră în regiune și este o nouă dovadă că Acordurile Avraam continuă să aducă rod. Deși Hamas din Fâșia Gaza rămâne un dușman militar formidabil pentru Israel, decizia Sudanului lovește chiar în modul în care Hamas finanțează statul lor terorist.

Retragerea americanilor din Afganistan, dezastru geopolitic?

Chris Mitchell, reporter: Mulți observatori din Vest văd retragerea americanilor din Afganistan ca pe un dezastru geopolitic, dar și ca pe o tragedie pentru cei lăsați în urmă în mâinile talibanilor. Din partea cealaltă însă, impactul are o altă însemnătate. Deși e văzută ca o victorie militară a talibanilor sau a altor musulmani, există și un element al împlinirii profeției islamice care are în atenție Ierusalimul. Pe pagina de Twitter a talibanilor apare următorul mesaj: Steaguri negre se vor ridica din Khurasan și nimic nu va putea să le dea înapoi. Talibanii flutură acum steagurile albe, dar în timp de război se ridică steagurile negre.

Amprenta distrugătoare a Iranului în Orientul Mijlociu | AO NEWS

Fiecare loc în care ajunge Iranul, intră într-o spirală de violență, sărăcie, instabilitate și eșec”, a avertizat prim-ministrul Naftali Bennett.

Ce înseamnă retragerea din Afganistan pentru Ierusalim ? | Jerusalem Dateline 398

În această săptămână, la Jerusalem Dateline: Retragerea din Afganistan este văzută ca o împlinire a profețiilor islamice. Ce înseamnă aceasta pentru Ierusalim ? Apoi, Hamas primește o lovitură paralizantă din partea unui fost aliat în războiul său împotriva Israelului. O altfel de bătălie se duce în timp ce doctorii și experții sunt în căutarea de remedii care să ajute la terminarea pandemiei. La final, vizităm o comoară ascunsă din Orașul Vechi din Ierusalim.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.