Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Cântărețul creștin Carman a decedat la vârsta de 65 de ani

Fanii muzicii creștine sunt îndurerați din cauza decesului lui Carmelo Licciardello, cunoscut de fani cu numele de Carman. El a murit la vârsta de 65 de ani într-un spital din Las Vegas, după complicațiile apărute în urma unei intervenții chirurgicale pentru refacerea unei hernii hiatale. Cântărețul a fost diagnosticat cu mielom multiplu incurabil în 2013, însă starea lui s-a ameliorat până când boala a recidivat anul trecut. Carman a fost membru al Gospel Music Hall of Fame, a câștigat premiul Grammy de două ori și artistul de muzică creștină Jason Crabb l-a numit, citez: ”un lansator de tendințe și un deschizător de drumuri.”

Criza din Etiopia

Zeci de mii de copii riscă să fie afectați de malnutriție acută în Etiopia, aflată în partea de est a Africii. Un conflict în desfășurare în regiunea Tigray a lăsat milioane de oameni fără acces la necesitățile de bază. Organizația internațională creștină de caritate Samaritan’s Purse trimite hrană în zonă. Recent, organizația a expediat 30 de tone cu ajutorul cărora vor putea fi hrăniți 18.000 de copii timp de 30 de zile. În plus, Samaritan’s Purse trimite destule pachete pentru a hrăni 1.000 de familii timp de o lună de zile.
Mapamond Creștin

Criza din Etiopia

Lucrarea de vindecare prin eliberare – o necesitate în bisericile locale | Reportaj Alfa Omega TV

Slujirea de vindecare prin eliberare trebuie să fie o componentă importantă în cadrul bisericilor locale. Ea face parte din mandatul pe care Domnul Isus Hristos l-a încredințat ucenicilor. Lucrarea se face sub autoritate spirituală și prin Duhul Sfânt.

Radio Vocea Evangheliei Cluj – Un radio al Cuvântului | Reportaj Alfa Omega TV

Radio Vocea Evangheliei Cluj – Un radio al Cuvântului | Reportaj Alfa Omega TV

Stația locală din Cluj-Napoca a Radioului Vocea Evangheliei emite de 26 de ani, fiind cel mai longeviv post de radio din spațiul media clujean, în afară de radioul național. Motivația înființării acestui radio a fost dragostea de Dumnezeu și de oameni. Este o lucrare care contribuie la transformarea spirituală, morală și culturală a societății prin promovarea Cuvântului lui Dumnezeu.


Clădirea de caractere prin Royal Rangers | Reportaj Alfa Omega TV

Organizația creștină de cercetași Royal Rangers, fondată în Statele Unite cu aproape 60 de ani în urmă, a ajuns în România după Revoluția din Decembrie 1989. Această mișcare, care promovează valorile creștine, își propune să dezvolte caractere puternice în copii și tineri, și să pregătească viitorii lideri ai societății. În unele state europene programul este finanțat din bani guvernamentali. În România, unul dintre posturile Royal Rangers este coordonat de Biserica Filadelfia din Baia Mare.

Canalul Alfa Omega TV este recepționat de milioane de români

Canalul Alfa Omega TV este recepționat de milioane de români

Alfa Omega TV continuă să fie una dintre televiziunile favorite ale românilor. Și în anul 2021 acest canal creștin de media va putea fi recepționat de milioane de români.

ORIENTUL MIJLOCIU

Schimbări în Arabia Saudită

Fără îndoială, în Arabia Saudită mai este loc pentru schimbări când vine vorba de libertatea religioasă. Este adevărat și că puține țări se pot lăuda cu schimbarea care are loc în prezent, în regat. Jennifer Wishon de la CBN vine cu detalii.

Un nou medicament israelian ar putea opri pandemiei de COVID-19

În Israel, un medicament care a avut rezultate excelente în studiile clinice inițiale ar putea fi esențial în oprirea pandemiei de COVID-19. După cum ne spune Julie Stahl, corespondenta CBN în Orientul Mijlociu, cercetătorii sunt nerăbdători să ducă tratamentul către aprobare.

Curtea Internațională investighează statul evreiesc pentru crime de război

Israelul a protestat față de decizia Curții Penale Internaționale de a-și atribui dreptul de a judeca statul evreiesc pentru crime de război. Israelul îndeamnă procurorul Curții Penale Internaționale să se abțină în a face investigații, dar decizia ar putea pune Israelul în defensivă contra posibilelor acuzații din partea Curții ONU.

Iranul recunoaște că ar putea urmări să fabrice bomba nucleară

Pentru prima dată, un lider iranian important a spus în mod public că Iranul ar putea urmări obținerea bombei nucleare. Afirmația fără precedent a ridicat miza în confruntarea tot mai mare dintre Israel, Iran și SUA pe problema nucleară.

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV7 | 23 februarie 2021

Transmitem emisiunea TV7 Israel News din Ierusalim. Iată care sunt știrile zilei!


Iranul continuă îmbogățirea uraniului

Pentru prima dată, un lider important din Iran a recunoscut în mod public că e posibil ca Iranul să construiască o bombă nucleară. Ministrul iranian al serviciului secret de informații a avertizat, spunând că programul nuclear este pacifist, însă dacă se pune presiune pe Iran, țara ar putea să-și schimbe strategia.

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri de la TV7 | 9 februarie 2021

Curtea Penală Internațională de la Haga revendică jurisdicția asupra Cisiordaniei, Gazei și Ierusalimului de Est, acordând procurorului său șef autoritatea legală de a efectua o anchetă asupra presupuselor crime de război comise de Israel.

Israelul neglijat în politica externă a administrației Biden | AO NEWS

Statul Israel a fost înlăturat de pe o poziție prioritară a politicii externe americane. Într-o primă adresă de politică externă la Departamentul de Stat al Americii, președintele Joe Biden nu a reușit să menționeze nici măcar odată Israelul.

Un posibil suvenir creștin din Țara Sfântă, de acum 1 400 de ani

Israel Museum a dat recent publicității existența unui artefact rar care probabil a fost un suvenir al unui creștin care a călătorit în Betleem, locul nașterii lui Isus, în urmă cu cel puțin 1 400 de ani. Corespondenta CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl, are detalii.
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.