Proiecte de ucenicizare și creștere spirituală

Partener-Proiecte

Din miile de mesaje și cereri de rugăciune primite, constatăm nevoia tot mai mare de ucenicizare, de creștere spirituală și de echipare pentru slujire a credincioșilor din toate confesiunile.

Ca organizație media, suntem parte la lucrarea de ucenicizare a României, centralizând resurse și învățături creștine de excepție (la care ar fi greu de ajuns pentru creștinul obișnuit) și distribuindu-le prin canale media variate spre numeroși creștini.

Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni TV, cursuri și articole despre diverse aspecte ale vieții creștine, pe canalul TV, pe DVD, în revista Alfa Omega TV Magazin, pe site-ul nostru și media socială. Publicăm și cărți pe teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină.

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români.

Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii din toate confesiunile să se maturizeze spiritual și să crească în cunoașterea lui Dumnezeu, echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.

Fii și tu parte din lucrarea de ucenicizare a națiunii noastre prin media! Roagă-te și donează!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Emisiuni, canal TV, materiale online, revistă și alte resurse tipărite

ucenicizare canaltv2

Canalul Alfa Omega TV

Canalul TV are program variat, pentru toate vârstele. Săptămânal, emitem 30 ore de studii biblice și predici. Difuzăm și mesaje de la lideri creștini marcanți români și străini, documentare și filme.

ucenicizare productie emisiuni

Producerea de emisiuni creștine

Anual, producem sau subtitrăm 700 ore de programe creștine noi. Din producțiile Alfa Omega TV, emisiunile Calea, Adevărul și Viața prezintă adevăruri biblice de bază, puse în aplicare joia prin rugăciune și slujire în direct pe TV, site și Facebook. Emisiunile Puterea rugăciunii învață creștinii cum să se roage și să mijlocească eficient. Producem și mărturii de vieți transformate de Dumnezeu. Seria Întrebări esențiale abordează aspecte delicate ale vieții creștine.

ucenicizare stats audienta cav

ucenicizare site

Resurse - media digitală

A treia secțiune din site, ca număr accesări (după live TV și știri), e Viața Spirituală. Publicăm sute de materiale de creștere spirituală: clipuri, articole, studii, devoționale pe teme variate. Folosim mult și rețele de socializare pentru a ajunge la oameni. În fiecare an, încărcam și în jur de 1500 de clipuri video gratuite pe Youtube cu diverse materiale de creștere spirituală.

slujire stats vizitesite

evanghelizare marturii

Mărturii

Producem regulat mărturii de vieți transformate de Evanghelia lui Isus Hristos, difuzându-le pe TV și online, pentru a întări credința creștinilor și a-i încuraja să aplice principiile biblice în viața lor de zi cu zi. Al doilea cel mai urmărit tip de material pe canalul nostru de Youtube sunt mărturiile.

ucenicizare revista

Revista AOTV Magazin

Revista Alfa Omega TV Magazin e un proiect pentru creștini, ce adesea include mărturii și articole de viață spirituală.

ucenicizare resurse

Resurse tipărite gratuite

Am distribuit gratuit 21.000 cărți, broșuri și resurse de creștere spirituală și echipare în 2018.

ucenicizare carte stapanind portile

Cărți - Editură

Publicăm cărți pe teme relevante: bazele creștinismului, rugăciune și mijlocire, profetic, apologetică, vindecare, eliberare, consiliere.

Ce spun oamenii

Dorel C.: S-a întâmplat ceva în viața mea, am ajuns ca pacient internat la spitalul de psihiatrie Jebel. Bucuria mi-a fost așa de mare când în iunie din 2006, postul Alfa Omega TV a început să emită 24 din 24. Am aprins televizorul și am găsit postul acesta de televiziune, unde am văzut lucrări frumoase, unde oamenii erau primiți și ascultați. Zi de zi ați fost biserica mea și m-am bucurat foarte mult că v-am avut în acel loc.

Mariana N.: M-a sunat cineva și mi-a zis că avem nevoie de hrană spirituală și să vedem că transmite postul Alfa Omega. Și într-adevăr am găsit. A fost pentru noi ca o revelație, un miracol adevărat pentru că era exact ce aveam nevoie în fiecare dimineața. Dacă eram bucuroși ne tempera bucuria, dacă eram supărați ne ridica, dacă aveam nevoie de muzică primeam muzică, dacă aveam nevoie de predică primeam predică, dacă aveam nevoie de un sfat il primeam. Nu ne vedea să credem cât e de minunat.

Sefora I: M-am rugat lui Dumnezeu să îmi arate ce pași concreți trebuie să mai fac pentru a-mi rezolva problemele. Tot în această perioadă, am găsit pe Alfa Omega cursul S.O.S. Noi la studiul cu femeile, făceam practică. Am început cu păcate generaționale, legături nedumnezeiești, blesteme de cuvinte, juruințe interioare, așteptări negative, imagini traumatizante. Ne rugam practic pentru ruperea păcatelor generaționale și a blestemelor care au venit în urma acestora, precum depresii, boală, sărăcie.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

12163 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.