Reflectarea lucrării Domnului din România

Partener-Proiecte

Mulți români se uită la știri pentru a fi la curent. Dar adesea, mesajele despre România la care suntem expuși zilnic sunt vești negative și ne pot afecta gândirea, ne pot face să ne simțim izolați sau fără speranță în viitor. Noi, Alfa Omega TV, ne dorim să promovăm un mesaj curat, credibil și să arătăm modul în care Dumnezeu lucrează în diverse zone ale țării.

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. E important pentru creștini să vadă că Dumnezeu e la lucru în România, pentru a fi încurajați și inspirați, pentru a se interconecta și a lucra împreună.

Prin emisiuni, știri, transmisii live și promovare, încurajăm și reflectăm ceea ce fac alți creștini, indiferent de confesiune, conectând credincioșii între ei și fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România. Adesea transmitem în direct pe internet sau pe TV, iar ulterior amplificăm efectul evenimentelor prin difuzarea materialelor editate. Scopul nostru este ca, împreună cu alte organizații și biserici din România, să aducem Împărăția lui Dumnezeu pe pământ și să fim parte la ceea ce El vrea să facă în țara noastră.

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, am avut ocazia să fim martori și parte la ceea ce Dumnezeu a lucrat în România, am adus în casele românilor o perspectivă interconfesională mai largă a Împărăției lui Dumnezeu din țara noastră.

Toate acestea sunt posibile datorită a mii de oameni obișnuiți care sunt alături de noi, parteneri Alfa Omega. Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Știri, emisiuni, transmisiuni live - pe TV, online și revistă

reflectare stiri ro tv

Știri creștine din România

În era „fake-news”, promovăm un mesaj credibil, arătăm modul în care Domnul lucrează în diverse zone ale țării. Punem accent pe evenimente spirituale, sociale și politice importante, prezentăm inițiative ale bisericilor locale și organizații cu impact în societate.

Prin reportajele și știrile creștine difuzate pe TV, site, media socială sau în revistă, oferim o perspectivă mai largă asupra situației actuale din țară și motivăm la rugăciune.

Proiectele bisericilor locale

În emisiunea Decupaj din realitate, oferim spațiu bisericilor pentru proiectele și evenimentele lor. Unele transmit și serviciul divin pe Alfa Omega TV.

ucenicizare site

Em. Realități și perspective

În emisiunea Realități și perspective, pe TV și online, analizăm știri, inițiative creștine și evenimente actuale din România.

evanghelizare marturii

Em. Puterea rugăciunii

În emisiunea Puterea rugăciunii, dar și prin punctele de rugăciune lunare expediate prin email sau poștă, informăm și încurajăm creștinii să se roage în unitate pentru țară.

ucenicizare site

Em. Retrospectivă spirituală

La finalul fiecărui an, analizăm pulsul spiritual al țării, direcțiile pentru anul încheiat și o perspectivă de ansamblu.

Evenimente, Transmisii live

Suntem prezenți la evenimente din țară pe care le promovăm prin canalele noastre media. Adesea transmitem în direct pe internet sau TV (10-15 transmisii pe an). Amplificăm efectul evenimentelor, prin difuzarea ulterioară a materialelor editate.
Scopul nostru e ca, împreună cu alte organizații și biserici, să aducem Împărăția lui Dumnezeu mai aproape, să fim parte la ceea ce El vrea să facă în țara noastră.

ucenicizare revista

Revista Alfa Omega TV Magazin

Avem regulat numere ale revistei noastre care prezintă ceea ce face Dumnezeu în România, diverse inițiative ale creștinilor, bisericilor locale și organizațiilor creștine..

   

   

  Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

  Donează

   


  Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

  8467 accesări
  sidebar tvlive
  sidebar facebook
  sidebar revista
  App mobila

  Alte informații

  Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

  Aplicația mobilă AO

  badge google play badge appstore

   Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

  Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.