Desfiintarea granitei dintre sacru și secular

În ziua de astăzi nu trebuie să cauți prea mult pentru a auzi anumite referiri la granița dintre sacru și secular sau la dihotomia sacru și secular. Acest concept este prezent în toate cărțile, blogurile, conferințele - și ocazional, și în predici. Și întotdeauna cu o conotație negativă.
Așadar, ce este granița dintre sacru și secular?

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Reducere

Descriere

Așadar, ce este granița dintre sacru și secular? Într-un anumit sens, este ceva imposibil de definit. Este un fel de cultură, o nuanță, un fel de a privi viața întru totul prea subtil, o vocație sau o lucrare. Este o umbră care acoperă multe alte aspecte ale vieților noastre. Pare ceva inofensiv, dar nu este așa. Divizarea este o dihotomie falsă, o viziune asupra lumii falsă, o infecție a minților adepților lui Isus, care a făcut un rău inestimabil cauzei Bisericii.
Cu toate acestea, putem cel puțin aproxima semnificația divizării în acest fel. Este o viziune a vieții clădită pe o separare sau o diferențiere între acele lucruri, oameni și locuri pe care lumea le consideră sacre (sfinte și de la Dumnezeu) și cele considerate seculare (lumești și neținând de Dumnezeu).

Număr de pagini: 31


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.