Devoțional | Un privilegiu simplu

Devoțional | Un privilegiu simplu

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Legea Domnului este desăvârșită și înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată și dă înţelepciune celui neștiutor. (Psalmul 19:7)

Nu-mi pot imagina o onoare mai mare decât să pot vorbi și să-L aud pe Dumnezeu. Cred că rugăciunea este cel mai mare privilegiu al vieții noastre. Nu este ceva ce trebuie să facem; este ceva ce putem face.

Rugăciunea este modul în care intrăm în parteneriat cu Dumnezeu pentru a vedea planurile și scopurile Lui împlinite în viața noastră și a celor pe care îi iubim. Este mijlocul prin care noi, oamenii de pe pământ, putem intra efectiv în prezența minunată a lui Dumnezeu. Ne permite să ne exprimăm sentimentele înaintea Lui, să ascultăm vocea Sa și să știm cum să descoperim și să ne bucurăm de toate lucrurile grozave pe care El le are pentru noi. Comunicarea cu Dumnezeu este într-adevăr cel mai mare privilegiu la care mă pot gândi, dar această lucrare măreață și sfântă este și cel mai simplu privilegiu pe care îl cunosc.

Nu cred că a vorbi cu Dumnezeu sau a auzi vocea Lui a fost vreodată complicat. De la bun început, El a intenționat să fie un mod de viață simplu, natural, prin care să fim conectați cu El toată ziua, în fiecare zi.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Roagă-te la fel cum respiri; roagă-te natural și simplu de-a lungul zilei.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

592 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.