Devoțional | Dumnezeu vorbește când noi ne închinăm

Devoțional | Dumnezeu vorbește când noi ne închinăm

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Veniţi să ne închinăm și să ne smerim, să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului, Făcătorului nostru! (Psalmul 95:6)

Cred că închinarea creează o atmosferă în care Dumnezeu ne poate vorbi. Închinarea este dificil de definit. Este vorba mai mult despre Cine este Dumnezeu, decât despre ceea ce face El pentru noi. Adevărata închinare vine din adâncul nostru; este prețioasă și minunată, fiind încercarea noastră de a verbaliza ce simțim față de Dumnezeu.

Este o revărsare puternică a inimii noastre înaintea Domnului și reprezintă o dragoste, recunoștință și devotament profund, care ni se par greu de exprimat în cuvinte. Limbajul uman nu este suficient de bogat pentru a descrie tot ceea ce este închinarea adevărată. De fapt, închinarea este atât de personală și intimă, încât poate nici nu ar trebui să încercăm să o limităm sau să o definim cu cuvintele noastre.

Închinarea este mult mai mult decât niște cântece. De fapt, adevărata închinare este în primul rând o condiție a inimii și o stare de spirit. Ne putem închina cu pasiune fără să cântăm o singură notă. Închinarea se naște în inimile noastre; ne umple gândurile și apoi se exprimă prin gurile și trupurile noastre. Dacă inimile noastre sunt pline de adorare față de Dumnezeu, vom vrea să cântăm, să dansăm, să aplaudăm sau să ridicăm mâinile în închinare. Totodată, s-ar putea să tăcem înaintea lui Dumnezeu. Poate dorim să fim darnici sau să manifestăm alte forme de exprimare exterioară a iubirii pentru Dumnezeu. Dar dacă oricare dintre aceste acțiuni nu vin dintr-o inimă bună, sunt pur și simplu formalism și lipsite de sens pentru Dumnezeu.

Te încurajez să I te închini sincer lui Dumnezeu astăzi. Fă-o pentru că Îl iubești și nu fi surprins dacă El îți vorbește în timp ce I te închini.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Închină-te lui Dumnezeu, cu o inimă mulțumitoare pentru cine este El.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

613 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.