Devoțional | Ai răbdare!

Devoțional | Ai răbdare!

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Arată-mi căile Tale ca să Te cunosc . (Exodul 33:13a)


Când petreci timp cu Dumnezeu, ceva se schimbă în mod vizibil. Devii mai calm, oamenii se pot înțelege mai bine cu tine, esti mai bucuros și statornic, indiferent de situație. Să ai timp de calitate cu Dumnezeu este o investiție care dă roade bogate. Începi să înțelegi ce Îi place și ce Îl supără. Ca și cu orice prieten, cu cât petreci mai mult timp cu Dumnezeu, cu atât devii mai mult ca El.

Petrecerea timpului cu Dumnezeu te determină să devii mai sensibil la dragostea pe care El vrea să ți-o arate, atât ție, cât și celorlalți. Conștiința te avertizează când vorbești cu cineva într-un mod care nu-I face plăcere. Inima ta se întristează când El Se întristează și te rogi repede: „O, Doamne, îmi pare rău. Te rog să mă ierți”. Imediat dorești să îți ceri scuze persoanei pe care ai jignit-o și să descoperi că până la urmă, nu este atât de dificil să spui: „Îmi pare rău, nu am vrut să te supăr”.

Când Dumnezeu i-a spus lui Moise că a găsit trecere în ochii Săi (vezi Exodul 33:12), Moise a înțeles că Dumnezeu îi spunea că poate cere orice îi dorea inima.

Moise a răspuns spunând că dorește să-L cunoască mai mult pe Dumnezeu. Moise L-a văzut pe Dumnezeu săvârșind cele mai grozave minuni din istorie, și totuși, ce și-a dorit cel mai mult a fost să-L cunoască pe Dumnezeu mai profund.

Mă rog ca dorința inimii tale să fie cunoașterea lui Dumnezeu. Îl poți cunoaște și poți auzi vocea Lui, așa cum îți dorești. Nu trebuie decât să petreci timp cu El.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Dumnezeu nu are favoriți, dar are prieteni intimi.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

503 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.