Devoțional | Dumnezeu spune: “Te poți încrede în Mine”

Devoțional | Dumnezeu spune: “Te poți încrede în Mine”

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Ferice de omul care se teme de Domnul! El nu se teme de vești rele, căci inima lui este tare și se încrede în Domnul. (Psalmul 112:1,7)

Dumnezeu ne vorbește uneori prin pacea pe care ne-o pune în adâncul inimii. Uneori te poți confrunta cu situații în care toți cei din jurul tău îți spun să te încrezi în Dumnezeu și să ai pace, dar nu și cum „să faci” asta. Temerile te strigă pe nume, te tulbură și te amenință. Prietenii îți spun: „Totul va fi bine”, dar ți se pare atât de greu de crezut, până când Dumnezeu vorbește în inima ta și îți spune: „Poți avea încredere în Mine. Voi avea grijă de asta. Totul va fi bine.”

În 1989 am mers la medic pentru un control de rutină. El mi-a descoperit un tip de cancer care creștea rapid și a recomandat să fiu operată imediat.

În urma acestei vești, m-am confruntat cu o teamă imensă. Am avut probleme să dorm și au fost momente în care frica m-a lovit atât de tare, încât am simțit că voi ceda. Oricât de mulți prieteni sau membri ai familiei m-au încurajat, m-am luptat cu o frică mare, până când într-o dimineață, în jurul orei 3, Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a spus: „Joyce, poți avea încredere în Mine”.

După aceea, nu am mai experimentat nicio frică paralizantă. Eram neliniștită așteptând rezultatele, dar nu eram îngrozită. Știam că sunt în mâna Domnului și că orice s-ar întâmpla, El urma să aibă grijă de mine.

După cum s-a dovedit, nu am avut nevoie de tratament suplimentar. Am sfârșit plină de mulțumire în loc de frică - și aceasta se poate întâmpla în orice situație când învățăm să auzim vocea lui Dumnezeu.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Ai încredere în Dumnezeu. El nu te va dezamăgi.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

546 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.