Devoțional | Roagă-te și ascultă

Devoțional | Roagă-te și ascultă

Scris în . Publicat în Devoționale Joyce Meyer.

Tu... mi-ai străpuns urechile. (Psalmul 40:6)

Timp de mulți ani am vrut ca Dumnezeu să-mi vorbească, dar am vrut să aleg ce lucruri să împlinesc. Voiam să fac ce-mi spunea El doar dacă era ceva ușor și îmi plăcea, dar dacă nu îmi plăcea ce auzeam, mă comportam ca și cum nu era de la Dumnezeu!

O parte din ceea ce îți vorbește Dumnezeu va fi foarte plăcut. Alte lucruri pe care El le spune s-ar putea să nu fie atât de încântătoare, dar asta nu înseamnă că nu vor lucra spre binele tău, dacă te vei supune. De exemplu, dacă Dumnezeu îți spune că trebuie să-ți ceri iertare pentru că ai fost nepoliticos cu cineva, nu va merge să răspunzi: „Ei bine, și persoana aceea a fost nepoliticosă cu mine!” Dacă Îi răspunzi cu scuze, poate că te-ai rugat și chiar ai auzit vocea lui Dumnezeu, dar nu ai împlinit ce ți-a spus.

Privind înapoi la mai bine de trei decenii de umblare alături de Dumnezeu și de implicare în slujire, trebuie să recunosc că explicația cea mai simplă pentru succesul de care m-am bucurat împreună cu Dave este că am învățat să ne rugăm, să auzim vocea lui Dumnezeu și apoi să facem ce El ne spune. De-a lungul anilor, pe măsură ce L-am căutat pe Dumnezeu și am înfăptuit ce am simțit că mi-a spus să fac, pot spune că pur și simplu nu am făcut altceva decât să mă rog și să mă supun. Nu a fost mereu prima opțiune să fac aceasta, dar a funcționat.

Dacă dorești împlinirea planului lui Dumnezeu în viața ta, îți pot oferi rețeta de bază: roagă-te și ascultă. Dumnezeu ți-a dat capacitatea să le faci pe amândouă și, dacă o faci continuu, vei umbla în voia Lui pentru viața ta.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Roagă-te. Ascultă cu inima. Împlinește ce auzi.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Hearing from God each morning (J.M.)

569 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.