Devoțional | Favorul supranatural al Domnului

Devoțional | Favorul supranatural al Domnului

Scris în . Publicat în Devoțional.

Domnul sărăcește și El îmbogățește, El smerește și El înalță. -1 Samuel 2:7

Este o distincție între favoarea naturală și cea supranaturală. Favoarea naturală trebuie câștigată, dar favoarea supranaturală este un dar al bunăvoinței lui Dumnezeu.

1 Samuel 2:7 spune: „Domnul sărăcește și El îmbogățește, El smerește și El înalță”. Un exemplu foarte clar al acestui lucru îl regăsim în viața Esterei. Dumnezeu a ridicat-o din obscuritate pentru a deveni regina unui imperiu. El i-a dat favoare în fața tuturor celor pe care i-a întâlnit, inclusiv în fața regelui.

Estera a purtat această favoare pentru a se salva pe ea și poporul de la măcelul plănuit de Haman, care era un om malefic. Deși i-a fost teamă să meargă înaintea regelui pentru a-i solicita intervenția, Estera a știut că avea favoarea lui Dumnezeu și a înaintat, cu deplină încredere în El.

La fel ca și Estera, noi trebuie să pășim în libertatea și privilegiul care vin din trăirea în favoarea lui Dumnezeu. În ceea ce privește circumstanțele care apar în viața ta, crede-L pe Dumnezeu pentru o favoare supranaturală.

În ciuda faptului că situația poate arăta fără de speranță, Dumnezeu te poate ridica. Dacă viața ta este în mâna Lui, lumina lui Dumnezeu strălucește peste tine.

Rugăciune

Doamne, nu mă bazez pe favoare naturală. Vreau să trăiesc în favoarea Ta supranaturală. Având viața predată în mâna Ta, știu că mă poți ridica.

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

719 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.