• Acasă
  • Resurse gratuite descărcabile
Resurse gratuite descarcabile

Resurse gratuite descarcabile

Alfa Omega TV va ofera o paleta variata de resurse electronice gratuite pentru descarcarea pe calculatorul sau tableta dvs. Fie ca este vorba despre cursuri/pachete multimedia ce includ atat varianta scrisa cat si materiale video, sau carti electronice in formatul universal-accesibil PDF, va oferim acces gratuit la acestea pentru ca ne dorim ca ele sa va ajute in a-L cunoaste pe Dumnezeu mai bine si a creste spiritual, precum si a va ajuta sa gasiti raspunsuri relevante pentru situatiile in care va gasiti.


Cursul multimedia S.O.S. de vindecare-eliberare

pachet casatoria si familia

Pachetul SOS, dezvoltat de InHimMinistry in colaborare cu Alfa Omega TV, este un curs practic de vindecare-eliberare. El contine cursul SOS in format text, si in format video, lectii scurte si ilustrate. De asemenea va recomandam si partea de cazuistica - exemple practice ce ilustreaza principiile de vindecare-eliberare. Vorbitori: Bogdan si Mircea Graur. Acest curs poate fi descarcat gratuit sau cumparat pe suport fizic, si folosit in orice situatie, pentru studiu personal, ca si cadou, pentru studiu in cadrul bisericii sau intr-un grup restrans de credinciosi, cu conditia sa nu fie comercializat.

CURS SOS - ZIP (1.1GB!)     Cazuistica-exemple - ZIP (2GB!)  

Citeste-vizioneaza Online     Cumpara Carte+DVD


Cursul multimedia CASATORIA SI FAMILIA

pachet casatoria si familiaCursul Casatoria si Familia, scris de Lucian Oniga, se adreseaza in special tinerilor ce urmeaza sa se casatoreasca si tinerelor familii. Prima parte a cursului dezbate celibatul, asteptarile oamenilor cu privire la casatorie, principii pentru alegerea unui partener de viata si pregatirile pentru casatorie. A doua jumatate se aplica oricarei familii casatorite, de orice varsta. Sunt discutate rolul sotului si sotiei in familie, asteptarile reciproce, importanta comunicarii, precum si metode de rezolvare a conflictului. Este discutata de asemenea sexualitatea in cuplu. La final sunt trasate cateva principii pentru o familie sanatoasa, si cum sa imbini armonios lucrul cu familia.

Online     DESCARCA ZIP (1.2GB!)     Carte+DVD


Pachetul multimedia LIBER DE DATORII

liber de datorii pachet multimedaAcest pachet este conceput pentru fiecare credincios ce dorește să-și gestioneze mai bine finanțele personale, să scape de datorii sau să le evite printr-o administrare inteleapta a bugetului. Pachetul este ideal atât pentru studiu individual, în familie, sau în grupuri mici de casă în biserica dvs, dar și in alte contexte. Pachetul conține o carte și o serie video corelată pe structura cărții, dar aducând elemente noi ce nu există în carte. Noi recomandăm cu căldură parcurgerea atât a cărții, cât și a materialelor video corespondente. Disponibil atât în format electronic descărcabil, cât și ca pachet carte+DVD (15 lei+taxe poștale).

Afla mai multe informatii Descarca ZIP (2GB!)


Eliberand captivii - curs

eliberand captiviiEliberând Captivii e un curs de introducere în slujirea de vindecare și eliberare. Scopul acestuia este să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile pe care noi le considerăm importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug. Fondatoare a "Life Recovery Inc.", autoarea Marjorie Cole este specializată în echiparea şi restaurarea credinciosilor pentru o viaţă din belşug în El, prin vindecare interioară şi eliberare.. Disponibil atât în format electronic descărcabil, cât și online.

Afla mai multe informatii Descarca PDF


CURSUL UCENICIE - 10 brosuri

galerie home 10brosuri 678Cursul „Ucenicie” este constituit dintr-o serie de 10 brosuri publicate de Scoala Biblica „Christ for the Nations". Citindu-le, numerosi credinciosi au crescut tot mai mult in viata lor spirituala. Cele 10 brosuri vin in ajutorul celor care doresc sa inteleaga mai profund teme precum: viata dupa moarte, calea spre viata vesnica, de ce Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, cum poti deveni crestin de succes si a Doua venire a lui Hristos.


Brosura ISRAEL

Brosura IsraelBroșura "Israel" vă prezintă istoria poporului evreu, restaurarea țării Israel ca stat modern, conflictele cu vecinii săi și raportarea la terorism, problema refugiaților, eforturile de pace cu palestinienii, precum și alte aspecte fascinante legate de Israel. Include și un scurt istoric al relațiilor României cu Israelul.

Descarcă PDF (10MB)


Cele 12 teze despre ISRAEL

12 teze IsraelCele 12 teze sunt elaborate de un grup de lideri creștini europeni din organizația Christians for Israel (Creștini pentru Israel) ce definesc o raportare corectă a Bisericii creștine la poporul evreu, despre locul lui Israel în planul de mântuire al lui Dumnezeu, în care este expusă alegerea lui Israel de către Dumnezeu pentru a binecuvânta națiunile, ca alternativă la teologia înlocuirii.

Descarcă PDF (4MB)


Despre Israel - răspunsuri la întrebări dificile

despre israel raspunsuri intrebari dificile 320Broșura Despre Israel - raspunsuri la intrebari dificile este un rezultat al muncii depuse de StandWithUs. Aceștia au analizat, din punct de vedere critic, cele mai comune acuzații împotriva Israelului, după care au ajuns la răspunsuri faptice, directe și concise. Fiind o organizație educațională independentă, reprezintă și ia în considerare perspective politice diverse.

Descarcă PDF (2MB)

B1 - coperta - FLAT

Rugăciunea
care mută
munții

Citește Descarca PDF

B2 - coperta - FLAT

Cum să primești botezul cu Duhul Sfânt

Citește Descarca PDF

B3 - coperta - FLAT

Viața după
moarte

Citește Descarca PDF

B4 - coperta - FLAT

Calea spre viața veșnică

Citește Descarca PDF

B5 - coperta - FLAT

Este Isus Hristos
Fiul lui Dumnezeu

Citește Descarca PDF

B6 - coperta - FLAT

A Doua Venire
a lui Hristos

Citește Descarca PDF

B7 - coperta - FLAT

De ce Biblia este
Cuvântul lui
Dumnezeu

Citește Descarca PDF

B8 - coperta - FLAT

Cum poți deveni
un creștin de
succes

Citește Descarca PDF

B9 - coperta - FLAT

Cum poți fi
vindecat

Citește Descarca PDF

B10 - coperta - FLAT

Darurile Duhului
Sfânt

Citește Descarca PDF


Seria VORBIND DESCHIS DESPRE... (de Joyce Meyer)

Aceasta serie de 7 brosuri scrise de binecunoscuta autoare Joyce Meyer se concentreaza pe biruinta in lupta cu emotiile, prin puterea Cuvantului lui Dumnezeu. Aceasta serie aduce adevaruri biblice pentru cei ce se lupta cu depresia, descurajarea, frica, stresul, singuratatea, nesiguranta, frica si ingrijorarile.

1. VORBIND DESCHIS DESPRE DEPRESIE

DESCARCA PDF

2. VORBIND DESCHIS DESPRE DESCURAJARE

DESCARCA PDF

3. VORBIND DESCHIS DESPRE STRES

DESCARCA PDF

4. VORBIND DESCHIS DESPRE SINGURATATE

DESCARCA PDF

5. VORBIND DESCHIS DESPRE NESIGURANTA

DESCARCA PDF

6. VORBIND DESCHIS DESPRE FRICA

DESCARCA PDF

7. VORBIND DESCHIS DESPRE INGRIJORARE

DESCARCA PDF

 

Joyce Meyer - Încredere nezdruncinată

Prin cartea Încredere nezdruncinată, autoarea Joyce Meyer ne arată că putem învăța să ne încredem pe deplin în Dumnezeu și să avem o credință ce depășește orice limită a rațiunii. Scopul nostru ar trebui să fie să ne încredem în totalitate în Dumnezeu, nu numai fiindcă așa Îl cinstim pe Dumnezeu, ci și fiindcă acest lucru ne aduce beneficii uimitoare.

DESCARCA E-BOOK


Joyce Meyer - Vindecarea sufletului unei femei

În această carte, Joyce Meyer se adresează femeilor, provocându-le să afle ce fel de viață le-a pregătit Dumnezeu, ca femei care au fost creată după chipul Său. El nu Și-a dorit ca femeile să fie marginalizate, neapreciate, abuzate, chinuite și bătute. El oferă o atenție deosebită femeilor, acodându-le iubire necondiționată, o valoare infinită, le întregește, le îndreptățește, le oferă pace și bucurie, iar acestea reprezintă doar începutul binecuvântărilor Sale pentru cele care cred în El și pășesc alături de El prin viață!

DESCARCA E-BOOK


Joyce Meyer - Spune-le că îi iubesc

Această carte cuprinde un mesaj esențial pentru fiecare credincios care vrea să aibă o relație personală, intimă, cu Hristos și să-și folosească la maximum potențialul care i-a fost dat de Dumnezeu. Fie că ești nou în credința în Dumnezeu sau ți-ai pus încrederea în El cu mulți ani în urmă, vei învăța ceva nou, ceva ce te va apropia de El, pe măsură ce vei experimenta o iubire care este cu mult mai bună decât ți-ai fi putut închipui vreodată!

DESCARCA E-BOOK


Joyce Meyer - Pacea

banner JM PaceaÎncerci să faci imposibilul? Încerci din greu să-i schimbi pe oamenii din jurul tău? Ești nefericit din cauză că nu ești în starea spirituală dorită? Îți pierzi pacea? Dacă nu ai pace, nu te poți bucura de viață. Joyce Meyer îți arată cum poți câștiga autoritate peste viața ta de zi cu zi... în timp ce găsești pacea în mijlocul furtunii. Ea te va învăța cum să: Aștepți pe Domnul și timpul Său perfect; Îi păcălești pe acei “hoți ai păcii” care îţi provoacă tulburare; Găsești tărie într-o atitudine calmă și încrezătoare; Îţi aţinteşti privirea asupra harului de astazi și nu asupra îngrijorărilor de mâine. Pacea lui Dumnezeu întrece orice pricepere. Este darul Său fără plată pentru tine. Ești gata să-l primești?

DESCARCA PDF


Joyce Meyer - De ce, Dumnezeule, de ce?

Alfa Omega TVEşti confuz? E ceva anume ce se întâmplă în viaţa ta acum şi nu înţelegi? Te întrebi de ce viaţa ta a trebuit să fie aşa cum a fost? Te întrebi: „De ce, Dumnezeule, de ce?” Pune capăt confuziei. Permite-i lui Joyce Meyer să-ţi arate cum: Să pui capăt robiei de a căuta să înţelegi totul; Să înveţi să fii dependent de un Dumnezeu vrednic de încredere; Să te opreşti a te mai îngrijora de ziua de ieri sau de mâine; Să îţi salvezi mintea de capcanele firii şi să te deprinzi să gândeşti spiritual. Dacă întrebi: „De ce, Dumnezeule, de ce?”, pui întrebarea greşită. Această carte minunată, indispensabilă, te va ajuta să găseşti calea spre Dumnezeu...şi să te bucuri de viaţă cum nu ai mai făcut-o niciodată!

DESCARCA PDF


Joyce Meyer - Cand, Dumnezeule, cand?

banner CandDumnezeuleCand

Dumnezeu are un timp perfect pentru fiecare lucru din viața ta. Uneori El răspunde rugăciunilor repede. Alteori El așteaptă până când știe că ești pregătit să folosești darurile Sale într-un mod înțelept. Așteptarea nu este întotdeauna ușoară. În acest ghid inspirațional, Joyce Meyer îți arată că la vremea potrivită a lui Dumnezeu, tu vei vedea împlinite visele și viziunile care ți le-a dat El. Descoperă: Siguranță în timpul perfect al lui Dumnezeu. Cum poți crește și cum te poți maturiza în timpul perioadelor de așteptare. De ce așteptarea este calea lui Dumnezeu spre reafirmarea credinței și încredere în El. Cum să așezi temeliile unui stil de viață răbdător. De ce uneori trebuie să așteptăm după alții să fie pregătiți. Dumnezeu te aude și lucrează pentru a da răspuns rugăciunilor tale. Dacă ești doritor să aștepți timpul perfect al lui Dumnezeu, visele tale se vor împlini cu toate binecuvântările dragostei Sale.

DESCARCA PDF


conspiratia tacerii 800Conspirația Tăcerii: Abuzul sexual și violența domestică la întâlnire

Partea 1 - Împuternicire… învățând să trăiești în siguranță într-o societate care acaparează cu sexualitate
Partea a 2-a - În Pat cu Dușmanul
Partea a 3-a - Blocaje religioase în vindecare... Pentru supraviețuitorii unui abuz sexual și domestic și violenței întâlnirilor
Partea a 4-a - Abuzul copiilor, Legea și Tu...

DESCARCA PDF


Profeție biblică - Întoarcerea poporului evreu în Israel

profetie biblicaParcurgând Broșura PROFEȚIE BIBLICĂ - Planul lui Dumnezeu cu privire la întoarcerea poporului evreu în Israel, vom putea urmări inaugurarea planurilor lui Dumnezeu. Vom începe cu un scurt studiu al capitolului 36 din Ezechiel, citând din acesta o selecție de versete care arată ce spune Dumnezeu despe planurile și scopurile Lui pentru poporul Său ales. Organizația Ebenezer Operation exodus este un instrument folosit de Dumnezeu pentru a-i ajuta pe evrei să se întoarcă acasă, în patria lor Israel, din țara de nord și din toate națiunile, și pentru a proclama scopurile Împărăției lui Dumnezeu cu privire la întoarcerea lor.

DESCARCA PDF


Broșura 101 Adevăruri și dovezi ale științei

101 adevaruri si dovezi ale stiintei ebook promoȘtiința înseamnă cunoaștere, iar adevărata știință este întotdeauna de acord cu dovezile observabile. Cercetările științifice continuă să ne descopere minunile și misterele Universului nostru. Interesant, există o carte care a anticipat multe dintre aceste realități științifice. Cartea aceasta e Biblia.

Această broșură prezintă 101 adevăruri științifice găsite în Scriptură. Multe au fost scrise cu secole înainte de a fi descoperite. Previziunile din domeniul științei, găsite doar în Biblie, sunt o dovadă în plus că Biblia este cu adevărat Cuvântul inspirat al Creatorului. Ce impact are acest fapt asupra ta? Paginile acestei broșuri oferă răspunsul.

DESCARCA PDF

37148 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.