Cine suntem si ce facem - Misiune prin media

Partener-Proiecte

Alfa Omega TVAlfa Omega TV e o lucrare creștină de media, fondată în anul 1994, cu largă deschidere interconfesională. Scopul nostru este să facem misiune prin mijloace media, să atingem români din țară și din străinătate și să avem impact asupra comunităților din Balcani și Estul Europei.

Mulți nu ar intra azi într-o biserică să asculte un preot sau un pastor. Însă, prin media, noi atingem oamenii acolo unde ei sunt: acasă, când merg la serviciu sau când se relaxează. Folosim creativ televiziunea, media tipărită și tehnologiile digitale pentru a prezenta vizual toate fațetele Evangheliei.

Suntem misionari prin media!

 CE FACEM 

EVANGHELIZĂM PE CEI NEMÂNTUIȚI

Prezentăm Evanghelia permanent, în moduri variate. Pentru copii, avem proiectul special de evanghelizare-ucenicizare Cartea Cărților.

SLUJIM TUTUROR CELOR ÎN NEVOIE

Prin rugăciune, consiliere de bază și proiecte speciale, ajutăm mii de persoane anual.

ECHIPĂM CREȘTINII

Creștere spirituală și ucenicizare: Ajutăm creștinii să cunoască Biblia și pe Dumnezeu și să crească spiritual.
Creștinul și societatea: Echipăm creștinii să își aplice credința practic, în toate domeniile vieții de zi cu zi.
Înțelegerea vremurilor: Analizăm știri și evenimente din perspectivă creștină, motivând credincioșii să fie pregătiți și să se roage eficient.
Reflectăm lucrarea Domnului în România: Ajutăm creștinii să-și lărgească perspectiva, arătând ce face Dumnezeu prin Biserica Sa.

 CUM O FACEM 

MISIUNE PRIN TELEVIZIUNE

Emitem un canal TV din 2006, subtitrăm și producem sute de emisiuni TV anual. În plus, distribuim programe creștine la peste 30 de stații TV comerciale partenere în România și străinătate.

MISIUNE PRIN MEDIA DIGITALĂ

Publicăm mii de articole și clipuri video pe site-ul nostru și pe rețelele sociale anual, oferim resurse descărcabile, dezvoltăm aplicații mobile și TV. Site-ul nostru conține zeci de mii de pagini, fiind unul din cele mai mari site-uri creștine din România.

MISIUNE PRIN RESURSE TIPĂRITE

Din 2011, expediem gratuit revista AOTV Magazin și alte materiale. Editura și librăria noastră oferă cărţi, DVD-uri și resurse digitale.


ALFA OMEGA TV ESTE MARTOR ȘI PARTE A LUCRĂRII LUI DUMNEZEU ÎN ROMÂNIA.

 

aotv 2019 tehnologie enter siglaCe ne face diferiți

- Deschiderea interconfesională - prin tematica variată și tipul programelor distribuite.

- Programe creștine difuzate săptămânal la zeci de stații TV seculare comerciale (din 1994).

- Campanii media tematice relevante: Știință-creaționism, pro-Israel, pro-viață, pro-familie, anti-dependențe, etică în afaceri, rugăciune pentru țară, implicarea creștinului în societate.

- Echilibru între materialele de creștere spirituală, cele de înțelegere a vremurilor și cele de echipare pentru relevanța telespectatorului creștin în societatea română contemporană.

- Varietatea largă de unelte media: TV, video, internet, mobile, media socială, cărți și reviste.

- Accentul pe slujire și rugăciune pentru oameni, dincolo de a emite mesaje prin media.

- Parteneriatele cu numeroase organizații creștine cheie din România și Europa.

aotv strategiamedia

CUM FACEM MISIUNE PRIN MEDIA

Suntem implicați în primul rând în televiziune, producem programe TV și emitem un canal TV 24/7. Folosim și tehnologii new-media si resurse tipărite pentru a ne împlini chemarea.


1. MISIUNE PRIN TELEVIZIUNE

Canalul Alfa Omega TV

Principalul nostru proiect este canalul Alfa Omega TV, în emisie din iunie 2006, primul canal creștin din România. Cu o audienţă potenţială de 12 milioane, canalul promovează valorile creștine în societatea contemporană și se adresează românilor de orice vârstă și apartenenţă religioasă.  

Traducem, producem și difuzăm programe variate și de calitate: documentare, filme, desene animate, talk-show-uri, mărturii, ştiri, reportaje, muzică, emisiuni de ştiinţă și cultură, divertisment, programe pentru tineri, pentru minorități. Subtitrăm programe străine începând din 1994, și producem programele noastre din 2000.

Canalul prezintă Evanghelia cu prioritate, dar e și o sursă de hrană spirituală bogată pentru cei ce vor să cunoască şi să împlinească Scriptura. Prin programele difuzate pe TV, numeroşi români au fost mântuiți, eliberați, transformați şi au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

aotv 2019 tv acoperire

aotv 2019 tv grilagenerica 640

Recepția canalului AOTV

Canalul e disponibil gratuit pe TV, internet şi dispozitive mobile. Alfa Omega TV are emisia necodată pe satelit, acoperind Europa, și poate fi recepționat și cu parabolă individuală. Canalul este disponibil şi în cablu în toate rețelele majore din țară, fiind în lista „must-carry” a CNA din 2010.

Urmărește aici canalul live sau află aici informații recepție canal

 


Programe creștine pe stații TV comerciale seculare

Alături de canalul Alfa Omega TV, am dezvoltat  parteneriate și cu alte stații TV. Lunar, 30-40 de canale comerciale locale și regionale nereligioase difuzează ~20 ore de programe creștine: filme, documentare, muzică, știri, desene, emisiunile Calea, Adevărul și Viața și Realități și Perspective.

Cu o audiență potențială cumulată de alte câteva milioane de telespectatori, aceste stații acoperă un oraș, sau un județ, sau chiar întreaga țară. Datele spun că ~10% din populația unui oraș/județ se uită la aceste posturi zilnic, iar programele de la noi sunt programate în prime-time. Aceste stații partenere complementează impactul canalului Alfa Omega TV în România.

aotv 2019 statii tv 640

2. MISIUNE PRIN MEDIA DIGITALĂ

Deși suntem la origine o televiziune, mediile digitale sunt o prioritate, fiind folosite mai ales de cei tineri. Ne adaptăm la fiecare mediu în parte, producem și promovăm materiale potrivite pentru cei care folosesc aceste tehnologii.

Fie că e vorba de resurse pe site-ul alfaomega.tv, postări pe rețelele sociale, aplicații mobile, pentru SmartTV sau alte platforme noi, tehnologiile interactive digitale completează televiziunea în misiunea prin media, adresându-se unor audiențe diferite.

Din persoanele ce urmăresc canalul Alfa Omega TV pe TELEVIZOR, 66% AU PESTE 45 DE ANI

Din persoanele care urmăresc materialele Alfa Omega ONLINE, 64% AU SUB 45 DE ANI

aotv 2019 site aotv

SITE-UL ALFA OMEGA TV

Fiind unul din principalele portale creștine din România, site-ul alfaomega.tv are peste 20.000 de pagini, jumătate fiind clipuri video. Pe site e disponibil canalul Alfa Omega TV live, mii de video la cerere, știri, articole, cursuri și materiale descărcabile.

Site-ul are mai multe secțiuni mari. Alături de cele dedicate canalului TV, emisiunilor și clipurilor din Mediacenter (primele ca interes), secțiunile Știri și Înțelegerea vremurilor din perspectivă creștină sunt foarte accesate, fiind pe locul 2 ca accesări.

Cei ce caută mai mult despre Dumnezeu și Scriptură, găsesc folositoare secțiunea Viața spirituală. Primim anual mii de vizite la subsecțiunile Mântuire și la cursul Bazele creștinismului de ucenicie creștină. Pentru cei interesați de aspecte practice ale vieții creștine de zi cu zi în contextul de azi,  avem secțiunea Creștinul și societatea. Avem și o librărie online pe site, oferind cărți, DVD-uri și resurse electronice.

În ultimii ani, peste 300.000 de vizitatori unici au accesat anual site-ul, din România și din țări cu diaspora românească.

aotv 2019 media sociala

REȚELE DE SOCIALIZARE

Suntem prezenți pe rețelele sociale, publicăm lunar 100-150 clipuri video pe YouTube și Facebook, transmitem live din diverse locații, postăm pe Facebook și Instagram și dialogăm cu cei ce ne scriu.

Adaptându-ne acestor medii cu mare concurență pentru atenție, producem materiale scurte, de impact: devoționale, știri, mărturii de vieți transformate și articole pe teme delicate, pentru misiune. Informăm, încurajăm, motivăm, îndemnăm la rugăciune și la acțiune.

Misiune prin rețelele de socializare

- Materialele noastre ajung direct la cei ce ne-au dat Like
- Materialele ajung la prietenii celor ce le-au dat Share, chiar dacă aceia nu sunt conectați cu noi
- Materialele noastre dezvoltate special pentru misiune, ajung la persoane care au nevoie de ele, prin intermediul tehnologiilor de marketing digital.

Punctul nostru forte este video. Anual, însumat, avem 10-12 milioane de vizualizări la clipurile noastre, având regulat și postări virale, cu impact la 100.000+ de oameni.

aotv 2019 newsletter email

Newsletter email săptămânal

În fiecare joi, trimitem un newsletter prin email cu știri și noutăți, evenimente, recomandări din programul TV, resurse media disponibile, articole și clipuri video.
Abonare:  www.alfaomega.tv/email

aotv 2019 app mobila

Aplicația mobilă - iOS și Android

Aplicația gratuită este disponibilă în AppStore/GooglePlay. Aveți acces la canalul live, program și recomandări, mii de clipuri video, devoționale, știri și articole.
Info și instalare:  www.alfaomega.tv/mobile


3. MISIUNE PRIN RESURSE TIPĂRITE

Avem și o prezență semnificativă în sfera materialelor tipărite, prin cărți publicate prin editura noastră, prin revista Alfa Omega TV Magazin, cea mai tipărită revistă creștină din România, prin alte broșuri gratuite de ucenicizare și echipare a creștinilor pentru lucrare.

aotv 2019 carte editura 960Editura Alfa Omega Publishing

Din 2002, am publicat peste 100 de titluri prin editura noastră, Alfa Omega Publishing.

Ca tematică, ne preocupă îndeosebi subiecte speciale, mai puțin abordate. Publicăm cărți și materiale având ca specific rugăciunea, mijlocirea, vindecarea, consilierea și eliberarea, lupta spirituală, ucenicizarea, implicarea creștinului în societate, raportarea creștinilor la Israel.

Revista Alfa Omega TV Magazin

Din dec. 2011, tipărim și distribuim gratuit revista Alfa Omega TV Magazin (peste 500.000 de exemplare distribuite), o dată la două luni, cu programul TV, editoriale, articole și știri. Din 2014, avem numere tematice, toate articolele abordând o temă centrală, din diverse perspective.

Revista a fost bine primită de public, tirajul și conținutul crescând gradual în timp. Din 2015, a devenit cea mai tipărită revistă creștină din România, ca tiraj.

Abonare gratuită: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.alfaomega.tv/revista, 0256-284.913.

aotv 2019 reviste 3D


aotv 2019 librarie

4. MISIUNE PRIN ALTE FORME MEDIA

Librăria Alfa Omega TV

Oferim cărți tipărite/electronice, DVD-uri, divertisment curat, materiale de studiu pentru creștere spirituală. Vizitați librăria online pentru extrase din video/cărți, recomandări și oferte. Livrare prin poștă/curier, în România.

www.alfaomega.tv/librarie, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0256-284.913

Alfa Omega Play (VIDEO STREAMING)

Din 2016, am lansat serviciul Alfa Omega Play, pentru cei familiarizați cu accesarea de video online în regim pay-per-view. Clipurile video pot fi vizionate în regim streaming sau descărcate, la prețuri reduse.


aotv 2019 campanii media

Campanii media tematice

Degradarea familiei și a valorilor morale, numărul uriaș de avorturi, antisemitismul, conflictul aparent între știință și religie sunt probleme actuale ale societății, la care creștinii trebuie să caute un răspuns, să intre în dialog cu societatea, să ofere soluții bazate pe Evanghelia lui Isus.

De aceea, derulăm regulat campanii multimedia pe temele: pro-viață și pro-familie, pro-Israel, înțelegerea vremurilor, știință și creaționism, relevanță în societate și altele.

Folosind vastele resurse media pe care le-am acumulat de-a lungul anilor, în parteneriat cu zeci de alte organizații creștine, în aceste campanii tematice, prezentăm românilor coerent perspectiva creștină asupra temelor, ilustrând mai multe perspective și nuanțe, promovând o imagine matură creștină asupra subiectului ales. Motivăm creștinii la rugăciune și acțiune, prin TV, revistă, site, media socială, mobile și alte mijloace media.

Chemăm regulat creștinii la rugăciune în unitate pentru România, și îi învățăm cum să se roage pentru țară - în parteneriat cu Rețeaua de Rugăciune pentru România.

 


PROIECTELE NOASTRE

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.

Media digitală

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, sute de mii de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.


Întâlnește echipa AOTV

Bine ați venit în acest tur al clădirii centrului de media Alfa Omega, în care veți cunoaște oamenii ce compun echipa Alfa Omega TV, persoane pe care nu le vedeți poate în mod obișnuit, dar care lucrează la proiectele în care Alfa Omega TV e implicată, în televiziune, media digitală, publishing sau alte domenii.

Centrul de media Alfa Omega

Tudor și Mirela Pețan prezintă modul în care a evoluat construcția clădirii centrului de media Alfa Omega, locul unde își desfășoară activitatea lucrarea de media creștină Alfa Omega TV. O poveste a modului în care Dumnezeu a lucrat, o poveste despre rugăciune și de răspuns la rugăciuni, despre credincioșia lui Dumnezeu.


aotv 2019 timeline

Scurt istoric

Tudor Pețan - Mărturie

Imediat după Revoluție, Tudor Pețan, un inginer de calculatoare, a intrat în domeniul afacerilor media, specializându-se în calculatoare și rețele de cablu TV. Câțiva ani mai târziu, în 1993, Tudor a experimentat nașterea din nou, devenind creștin la vârsta de 40 de ani. Imediat după convertire, el a primit chemarea de a-L sluji pe Dumnezeu prin media, iar un an mai târziu, în 1994, s-a născut lucrarea de media Alfa Omega TV.

Inca de la infiintarea in anul 1994, Alfa Omega a influentat pozitiv dezvoltarea valorilor moral-crestine din Romania prin distributia de programe crestine.

Activitatea a debutat cu traducerea si subtitrarea de programe crestine care au fost mai apoi difuzate prin intermediul statiilor TV locale din Romania. Aceasta activitate continua si in prezent. O serie de programe de televiziune, documentare, filme artistice crestine cu subtitrare in limba romana abordand teme precum familia, arta, istoria, educatia religioasa si divertisment orientat pe valori, sunt difuzate saptamnal de catre cele ~40 de statii locale din Romania. Treptat, multe din aceste resurse au fost puse la dispozitia celor interesati, atat in format video (casete si DVD-uri) cat si prin intermediul literaturii crestine publicate.

Anul 1999 reprezinta cea de a doua piatra de hotar in dezvoltarea lucrarii Alfa Omega TV, marcand inceputul productiei de programe TV crestine in studiourile noastre. In anul urmator, Alfa Omega a inceput transmiterea saptamanala a emisiunilor live pe TeleEuropa Nova Timisoara, un canal de televiziune local. Productia de programe de televiziune s-a dezvoltat continuu in urmatorii ani. Calitatea si mesajul acestor programe au fost recunoscute pe plan european si international prin premii acordate de catre organizatii de media crestina internationale.

In anul 2006 am lansat canalul Alfa Omega TV cu emisie 24/7 si acoperire europeana. inca de la inceputul lucrarii, viziunea si dorinta noastra a fost ca acest canal sa poata fi disponibil in fiecare casa din Romania. In 2010, a fost lansat cel al doilea canal, Alfa Omega International cu programe speciale pentru comunitatile de romani din diaspora si minoritatile etnice din Balcani.

După 2010, a primit avânt dimensiunea online. În prezent, estimăm că impactul prin media digitală este echivalent sau chiar depășește impactul prin televiziune. Iar începând cu 2016, în parteneriat cu CBN, dezvoltăm proiectul multimedia special Cartea Cărților pentru copii.

În prezent, din noul centru de media Alfa Omega, construit între 2005-2015, continuăm și dezvoltăm toate aceste proiecte, și căutăm noi modalități de a atinge români și alte comunități din Balcani prin Cuvântul lui Dumnezeu.

Cine suntem  ||  Proiecte  ||  Marturii  ||  Ce spun altii ||  Noutati ||  Doneaza

82420 accesări
sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.